Biologische thee/ Biological tea

Scroll down for english.

Vandaag een post over thee. Heerlijke bioligische thee. Ik ben dol op thee maar alleen als het van verse kruiden gemaakt is of van een goed adres komt. Als ik in de zomer kruiden in mijn tuin heb staan dan droog ik die en bewaar ik die voor in de winter om daar thee mee te zetten. Echt heerlijk is dat. Maar op een gegeven moment zijn die kruiden op en uiteraard wil ik ook afwisselen en niet de hele tijd dezelfde thee drinken.

Even geleden was mijn schoonmoeder jarig en was ik op zoek naar een orgineel cadeau. Zij houdt ook van thee en na een tijdje zoeken vond ik een prachtige theewinkel in Amsterdam. Ik was zelf helaas niet in de gelegenheid om ernaar toe te gaan, dat vond ik echt héél jammer, maar gelukkig was mijn man wel in Amsterdam en kon ik hem instrueren 🙂

Ik kon alles uitgebreid op de website bekijken en uitzoeken en ik wist precies wat mijn schoonmoeder lekker zou vinden. Toen ik eenmaal op de site aan het kijken was werd ik enorm enthousiast en kon ik het natuurlijk niet nalaten om zelf ook wat thee uit te zoeken!

De thee is echt geweldig moet ik zeggen!
Ik heb energiebooster, olive’s detox en rooibos grapevine gekocht. Hieronder zie je de thee van links naar rechts in deze volgorde op de foto.

Ik heb ze uiteraard allemaal geprobeerd en ik vind de energybooster het lekkerste. Maar dat komt ook omdat deze beetje spicy smaakt en daar hou ik van.
De detox vind ik ook geweldig. Vooral mijn dochter zie ik vaak naar deze thee grijpen.

De rooibos grapevine ruikt echt zalig. Die thee vind ik heerlijk om in de middag te drinken want ik krijg daar ook echt een opkikker van.

Deze thee kan je kopen in Amsterdam op de Haarlemmerdijk 71 bij The Teabar.
Ze hebben ook een geweldige website zoals ik al zei waar je alles kan bestellen en het handig thuis wordt gestuurd.

Nu ga ik binnenkort naar Amsterdam en verheug ik mij nu al om zelf rond te kunnen neuzen op zoek naar andere thee!

Today I have a post about biological tea.

A while ago I was wondering what to buy my mother in law for her  birthday. Since she loves to drink tea I was searching the internet where I could buy some special tea for her.
I found a great store in Amsterdam. If you are visiting the Netherlands you should absolutely go there!I was not able to visit the store myself unfortunately to buy my mother in law the presents, but since they have a really good website I was able to sort out exactly what I wanted to buy for her. Fortunately my husband happened to be near the store at that time so I gave him a shopping list.

He discovered that there were herbal teas on the list…that could not be for his mother..
Of course not! When I was searching the website of the store I became so enthusiastic about all the nice mixtures of tea that I wanted to sample some of the teas myself.

I picked out Energybooster, Olive’s detox and Rooibos grapevine. You can see them in that order from left to right at the pictures.

I am so happy with the teas. They are delicious!
I like  the Energybooster the best but that’s because I am fond of spicy and this tea gives a bit of a kick. My daughter is really fond of the detox. I can tell because the bag is almost empty.
I like to drink the Rooibos grapevine in the late afternoon because it smells delicious and gives me a little boost.

The name of the store is The Teabar and you can find it at Haarlemmerdijk 71 Amsterdam.
Or you can order at their website and they will sent the tea to your home address.
I will be in Amsterdam soon so I hope to visit the store myself and buy some more of this delicious tea.

Enjoy your tea!

Gepubliceerd door Mariska Dams

Hi, leuk dat je komt eten bij Maris! Als je net zo houdt van koken en eten als ik, ben je hier op de goede plek. De ene dag kook ik healthy food, maar comfortfood laat ik zeker niet achterwege. Let's cook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *