Komkommer/kiwi smoothie/ Cucumber/kiwi smoothie

Scroll down for english.

Ik had dit artikel al online gezet en wie weet heb je het al gelezen. Nu ging er vandaag iets mis en  is het hele artikel van mijn blog verdwenen! Help! Ik kon het ook niet meer in de prullenbak terugkrijgen oftewel ik ga het opnieuw typen. Ik hoop dat ik nog weet wat ik allemaal te vertellen had aan jullie :-). Excuus in ieder geval als je geprobeerd hebt op de link te klikken en het niet lukte!

Het was een zonnige dag maandag en ik besloot de week weer gezond te beginnen. De vakantie van school is weer voorbij dus alle drukte rondom de kids met sport en schema’s begint weer. Druk, druk en soms heb ik het gevoel dat ik eten blijf opwarmen als iedereen op andere tijden sport! Hebben jullie dat ook?
Deze smoothie is lekker fris voor een zonnige dag.Ik heb er vier ijsklontjes in gedaan op het laatst omdat ik zin had in een echt fris drankje in de ochtend.

Lets cook!

Ingrediënten voor 2 grote glazen:

1 grote komkommer, geschild en in stukjes gesneden
3 kiwi’s, geschild, en in stukjes gesneden
gember, 5 cm, geschild en ik stukjes gesneden
sap van 1 citroen
100 ml water
beetje peterselie, fijngesneden

Methode:

Doe alles in de blender en meng tot een gladde smoothie. Giet de smoothie in twee grote glazen en voeg ijsklontjes toe om het lekker fris te maken.

I had a terrible experience today. This article was vanished from my blog! It seems that it is thrown away! I could not restore so I have to write my article again. I hope I remember what I was telling you!!! I write my articles just right from my heart. Sometimes I have a lot of time to write, sometimes I don’t and I stick to my recipe. Sometimes I want to write a lot but then I must remind myself that I started a foodblog. That I want to share with you what I cook everyday. My recipes, and that you guys don’t want me to talk along about my everyday life but that I should stick to my recipes :-)!
Someone once told me..you should write down what you experience everyday..you have a vivid and funny way of telling how your family life is like….But I don’t think my family will appreciate it that I tell everyone what’s going on in this house :-)…They would kill me..But I also think it will help a lot a mothers to feel relieved and normal. I am always very relieved when I hear stories from other mums about their struggles with parenting.  It makes me feel relieved. It makes me feel that I am not the only one.

But.. back to cooking again! I was preparing this smoothie. This smoothie is very refreshing. Good for a warm sunny day. A lot of vitamin C in it so a good start for Monday!

Let cook!

Ingredients for two large drinking glasses:

1 large cucumber
3 kiwi’s, peeled and cut into pieces
ginger, 5 cm,peeled and cut into pieces
juice of one lemon
100 ml of water
some fresh parsley

Method:

Add all the ingredients to a blender. Mix until smooth. Add a couple of ice cubes to make it a real fresh and cold drink to start with!

Enjoy your smoothie!

Gepubliceerd door Mariska Dams

Hi, leuk dat je komt eten bij Maris! Als je net zo houdt van koken en eten als ik, ben je hier op de goede plek. De ene dag kook ik healthy food, maar comfortfood laat ik zeker niet achterwege. Let's cook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *