Nicecream van blauwe bessen/ Blueberry Nicecream

img_7470

 

img_7476

Scroll down for english.

Begin van een nieuwe week en we proberen maar eens om het zonnetje in huis te halen met een vrolijk en gezond ontbijt! Het is echt zo enorm grauw weer vandaag dat ik de hele dag de lampen in huis aan moet houden omdat het wel avond lijkt binnen.

Maandagochtend is altijd weer effe wennen voor de kids na lekker uitslapen in het weekend dus ik was deze ochtend al vroeg op om ze het bed uit te jagen. Heb eerst de kids ontbijt gegeven en naar school gewerkt voordat ik aan het maken van mijn eigen ontbijt toekwam. Heb toen lekker Nicecream met blauwe bessen gemaakt. Het was echt heerlijk en ik werd helemaal blij van de vrolijke kleuren!  De hoeveelheden die ik gebruikt heb zijn goed voor 2 grote bekers of 4 kleine schaaltjes. Wat ik over had heb ik in de vriezer gedaan zodat de kinderen nog een gezond toetje hebben vandaag.

 

Lets cook!

 

Ingrediënten voor 2 tot 4 personen:

  • 3 bevroren bananen in plakjes
  • 300 gr blauwe bessen
  • 3 ijsklontjes

Methode:

Doe alles in een blender en blend alles tot romig ijs.

Doe de Nicecream in schaaltjes en garneer met blauwe bessen.

 

Monday morning is always hectic. The kids have trouble waking up early for school after sleeping in on Sunday. So I woke up early to make them breakfast and lunch for school. When the kids were biking on their way to school I started to make my own breakfast. The weather was quite bleak today so I was in the mood for some bright colors to start the day with. I made myself a blueberry Nicecream! The ingredients I used serves 2 big jars or 4 little bowls. I stored the rest of my Nicecream in the freezer so the kids can have this for dessert today.

Lets cook!

Ingredients for 2-4 people:

  • 3 frozen bananas in slices
  • 300 gr frozen blueberries
  • 3 ice cubes

Methode:

Put all ingredients in the blender and blend until you have smooth Nicecream.

Serve in little bowls and garnish with some blueberries on top.

img_7473

Enjoy your Nicecream!

Gepubliceerd door Mariska Dams

Hi, leuk dat je komt eten bij Maris! Als je net zo houdt van koken en eten als ik, ben je hier op de goede plek. De ene dag kook ik healthy food, maar comfortfood laat ik zeker niet achterwege. Let's cook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *