Rode Bieten Hummus op brood / Beetroot hummus on whole wheat bread

Scroll down for english.

Deze ochtend was het heerlijk weer. Het zonnetje scheen en het leek bijna lente! Ik had zin in een mooi en vrolijk gerecht en heb beet hummus gemaakt maar dit keer voor op brood. Het recept  voor de hummus kan je op mijn blog vinden van 18 Januari. Ik heb er nu alleen eetbare bloemen aan toegevoegd! Niks zo lekker als hummus maken en op een volkoren boterham smeren als ontbijt.

Een oud recept in een nieuw jasje dus..  Ben benieuwd wat je van de hummus op brood vindt!? Ik vind het echt een topper als ontbijt!

 

The weather was amazing today! It looked like springtime…Because of the sun I was in the mood for bright colors and in need of beetroot hummus for breakfast! Made beet hummus, put it on whole wheat bread and it was heaven! Recipe is on my blog of 18 January.

I think I am a huge fan of beetroot hummus on whole wheat toast! It tastes like heaven! I added some edible flours to make the sandwich complete.

You are my sunshine..my only sunshine…. You make my happy…

 

Enjoy your breakfast!

Gepubliceerd door Mariska Dams

Hi, leuk dat je komt eten bij Maris! Als je net zo houdt van koken en eten als ik, ben je hier op de goede plek. De ene dag kook ik healthy food, maar comfortfood laat ik zeker niet achterwege. Let's cook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *