Uit eten aan zee / Dining at a Beachclub

Scroll down for english.

Mijn zwager was laatst jarig en ik wilde hem verrassen met een dagje uit. De kinderen hadden ook vakantie dus probeerde ik een programma in elkaar te flansen wat iedereen leuk zou vinden. Ik had besloten de dag in Amsterdam te beginnen en dan te eindigen in Noordwijk omdat ik dan de hond mee zou kunnen nemen op het strand. Ik zocht naar een leuke locatie om te eten en kwam bij deze beachclub uit. Het menu zag er goed uit en ik ging meteen aan de slag om te reserveren. Helaas bleek bij het reserveren dat er geen honden waren toegstaan in het restaurant. Dat was even een teleurstelling maar aangezien het er zo leuk uitzag allemaal besloot ik toch te reserveren en voor de hond een oppas te zoeken. Goed dat ik dat had besloten want het was echt geweldig!

De locatie van deze strandtent is echt geweldig en omdat je in een kas zit heb je overal prachtig zicht op de zee. De inrichting vind ik echt prachtig. Veel hout gecombineerd met robuuste materialen, alles heeft een zeer warme uitstraling en voelt erg ontspannen aan. Wij hebben even heerlijk gewandeld aan zee maar konden vanwege de kou niet buiten zitten. Het lijkt me echter heerlijk om hier een middag buiten te zitten op het terras en een glas wijn te drinken met wat hapjes erbij.  Dan  mag je uiteraard wél je hond meenemen, dus dat ga ik zeker nog een keer doen!

Na een borrel schoven we aan tafel en ik was blij dat ik een reservering had want het was helemaal vol. Ik heb echt heerlijk gegeten die avond en was eigenlijk best een beetje verrast. Ik heb in lange tijd niet zo lekker en ontspannen in een restaurant gegeten. De kwaliteit van het eten was goed, lekker geprepareerd en de bediening was aardig en vlot. Ik heb bijna van ieder bord een hapje geproefd en alles was even lekker. Hieronder een impressie van het menu.

Dit voorgerecht voor 2, had ik gedeeld met de jarige job en is echt een aanrader als je van vis houdt.

Mijn zoon had crabcake besteld en die was ook heerlijk.

Mijn hoofdgerecht was Pasta Vongole met garnalen. Ik vond de toevoeging van zeekraal echt top.

Nog zo’n heerlijke hoofdmaaltijd…

Kortom, we hebben een heerlijke middag en avond gehad in Noordwijk. En wat is mooier dan de avond afsluiten met zo’n prachtige zonsondergang? Mijn zwager had genoten van zijn uitje en ik weet al waar ik zou willen eten als iemand me mee uit eten vraagt :-)!

Als je interesse hebt kijk even op de site. Deze beachclub heet ook wel “De Winterlodge” omdat je hier in de winter ook heerlijk tijd door kan brengen bij het haardvuur.

 

If you are going on a holiday to the Netherlands and you want to spent the day at the beach for one day…make sure you visit this beachclub! This place is really awesome. My brother in law had his birthday coming up and I wanted to give him a day out as a birthday gift. Since my teens had their Spring break I had to compromise and was trying to find things to do that everyone would like. So we started the day in Amsterdam and went to the beach for the late afternoon. A stroll on the beach would be nice, although it was cold and windy. I searched the internet for a restaurant nearby and found a restaurant in a greenhouse on the beach. I was intrigued by it and had a good feeling about it. I made a reservation for a birthday dinner. Luckily I did…It was amazing! And it was fully booked!

The location of the restaurant is perfect since it is located at the beach, the view is amazing because you are sitting in a greenhouse and you can watch the sea from all corners of the restaurant, and the parking place is just around the corner. I loved the interior of the restaurant. A lot of wooden furniture combined with robust materials. It made me feel relaxed and comfy. I was a bit surprised by the food, it was beyond my expectations. The quality was really good, well prepared and it was delicious! The staff was friendly..so all good reasons to come back at this place and enjoy dinner again! The only thing that was disappointing was the fact that the beach allowed dogs but the restaurant didn’t…At least..not inside. And I love to take my dog with me.

Next time, I hope the weather will be sunny, because I would love to have dinner  at this beautiful place again.  I hope I will be able to have dinner with my dog laying at my feet in the sand next time. You know what they say…a dog is a girl’s best friend :-)!

Let me know if you do decide to visit this beachclub.

 

Enjoy your day!

 

Gepubliceerd door Mariska Dams

Hi, leuk dat je komt eten bij Maris! Als je net zo houdt van koken en eten als ik, ben je hier op de goede plek. De ene dag kook ik healthy food, maar comfortfood laat ik zeker niet achterwege. Let's cook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *